Vacanțe mai scumpe, după pandemie? "Turiștii vor trebuie să înțeleagă!"
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Carmen Pavel, proprietarea agenției de turism J`Info Tours, a vorbit, într-un interviu pentru DCNEWS, despre îngrijorările românilor privind scumpirea vacanțelor. Ce se va întâmpla.

"În funcție de măsurile care trebuie luate, s-ar putea să existe o majorare a costurilor excursiei, pe fondul noilor măsuri de igienă care vor însemna în primul rând costuri. Deci nu poți să apelezi la personal suplimentar care să igienizeze sau la soluții suplimentare, fără să te gândești că acestea au niște costuri. Dar și turiștii, în momentul când vor vedea că aceste costuri vin în beneficiul lor, vor trebui să înțeleagă și să se gândească cu satisfacție că este spre protecția lor.

Vezi și: All Inclusive, schimbare totală. Vești proaste pentru români. "Va fi complicat"

De asemenea, dacă nu vor mai exista sisteme all inclusive, pentru moment, va trebui personal suplimentar. De aceea spuneam că all inclusive era foarte benefic pentru investitori, nu necesita personal foarte mult precum servitul la masă sau meniurile a-la-carte. În momentul în care trebuie să aduci fiecărui turist porția, atunci ai nevoie de mai mulți chelneri, de mai mulți picoli, pentru alimentare și debarasare. S-ar putea, și din punctul acesta de vedere, să existe niște cheltuieli suplimentare, deci în costuri", a declarat Carmen Pavel într-un interviu pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel