Data actualizării:
Data publicării:

Un hoț a furat aparatul auditiv al unei fetițe, în Eforie. „Nu mai aude deloc. Doar partea exterioară costă 7 mii de euro”, spune mama copilei

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Doi părinți din Iași care au mers la mare pentru a petrece un sejur plăcut în compania fetiței lor au avut parte de o vacanță ghinionistă, după ce un hoț le-a furat la Eforie un ghiozdan în care se aflau un laptop, un ceas, dar mai ales aparatul auditiv foarte scump al micuței cu dizabilități. 

Familia se afla în Eforie în momentul în care hoțul le-a furat ghiozdanul în care se aflau un laptop, un ceas și partea exterioară a aparatului auditiv, aparat fără de care fetița nu poate auzi deloc. 

„Noi în dimineața zilei de 18 august am eliberat camera de la Venus. Am plecat cu toate bagajele la Aqua Magic, cu copiii, iar seara ne-am cazat la Eforie. Abia pe 20 august am realizat că ghiozdanul lipsește. În zilele acestea nu a purtat aparatul pentru că nu are voie să intre cu aparatul în mare și noi am stat la plajă mai tot timpul. Copilul are mai multe dizabilități și nu aude deloc fără acel aparat auditiv.”, a declarat mama copilului.

„Doar partea exterioară costă 7 mii de euro”

Mama fetiței spune că hoțul nu are ce să facă cu aparatul auditiv, întrucât în ghiozdan se afla doar partea superioară a lui, cealaltă fiind în interiorul urechii copilului prin operație. Acum familia este nevoită să cumpere partea exterioară a aparatului care costă 7 mii de euro.

„În ghiozdan, pe lângă aparatul auditiv, se mai afla un laptop și un ceas, dar aparatul este mai scump decât tot ce se afla în respectivul ghiozdan. Doar partea exterioară, care este pierdută, costă 7 mii de euro. Copilul are un magnet în cap, a fost operat, iar cel care a luat ghiozdanul, și implicit aparatul, nu are ce să facă cu el, cele două piese fiind împerecheate. Din fericire, dacă nu găsim acel ghizdan, nu trebuie să apelăm la o altă intervenție chirurgicală, trebuie să cumpărăm doar partea externă a aparatului.”, a mai spus mama fetiței, potrivit replicaonline.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel