Un greu din PSD și-a anunțat candidatura pentru șefia partidului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Senatorul Șerban Nicolae și-a depus, marți, candidatura pentru funcția de președinte al PSD. 

Șerban Nicolae este al treilea candidat înscris în cursa pentru șefia social-democraților, după senatorul Daniel Savu și președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea.

”Am depus azi dimineață declarația de candidatură, însoțită de susținerea organizației locale din Drobeta Turnu Severin-Mehedinți. Cred că, în condițiile în care se respectă statutul, candidatura mea nu ar putea să fie respinsă de partid", a anunțat Șerban Nicolae, precizând că nu dispune de susținerea a patru organizații județene.

Citește și: Moțiunea de cenzură a PNL a fost votată în Parlament: Care este rezultatul - ULTIMĂ ORĂ

Senatorul a dezvăluit și unul dintre motivele care l-au determinat să candideze.

”Pe site-ul partidului s-a făcut un sondaj de opinie și, până ieri (n.r. - luni), la patru-cinci, s-a votat între cei trei candidați - eu, Liviu Dragnea și Daniel Savu. Sondajul îmi era favorabil cu 56%. Acest sondaj a fost scos de pe site. A fost un argument în plus față de ce primisem până acum ca mesaje de încurajare”, a continuat Șerban Nicolae.

Joia trecută, senatorul PSD a adresat o scrisoare lui Liviu Dragnea, dar și membrilor Comitetului Executiv Național, în care a subliniat că ”organizarea Congresului și a alegerilor pentru funcțiile de conducere la nivel național este profund viciată, nestatutară și confuză”.

Vezi aici detalii: Scandal monstru în PSD! Un candidat acuză vicierea Congresului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel