Un gorjean a încercat să își pună capăt zilelor, după ce a văzut factura la energie electrică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un gorjean a încercat să își pună capăt zileleor, după ce a văzut factura la energie electrică / Foto: Pixabay
Un gorjean a încercat să își pună capăt zileleor, după ce a văzut factura la energie electrică / Foto: Pixabay
Un bărbat din Gorj a încercat să se sinucidă, după ce a văzut factura la energie electrică.

Caz șocant în Gorj. Un bărbat din comuna Turburea a încercat să îşi pună capăt zilelor când a văzut factura la energie electrică, în valoare de 800 de lei, scrie ȘtirileProTv.ro.  Pentru el suma este uriașă, asta în contextul în care familia sa are venituri totale de aproximativ 600-700 de lei lunar, formate dintr-un ajutor social și alocațiile copiilor.

Se pare că precedenta factură pe care o primise bărbatul avea o valoare de aproximativ 600 de lei, fiind o regularizare pentru jumătate de an. A doua, de 800 de lei, era pe două luni. Șocat de suma pe care o are de plată, bărbatul ar fi luat un cuțit și s-ar fi înțepat în torace. Rana pe care și-a provocat-o este superficială şi nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

Un brăilean a făcut infarct, după ce a văzut factura la gaze

Un brăilean susține că a făcut infarct, după ce a primit factura la gaze. Acesta ar avea de plată 2.002 lei. El a povestit acest lucru printr-un mesaj adresat site-ului local infobraila.ro.

”Vă scriu în legătură cu facturile de gaz primită ieri. Este de speriat, în sensul că, pentru un consum aproape dublu față de luna noiembrie, s-a emis acum o factură de 10 ori mai mare. Vă dau exemplul meu, pentru un consum de 91 metri cubi luna trecută s-au plătit 283 de lei, iar acum, la 190 de metri cubi, trebuie să plătesc 2.000 de lei. Cum să plătesc eu această sumă, să fac rată la bancă? Dar lunile viitoare? Ce ne așteaptă?”, a scris bărbatul.

Brăileanul a mărturisit că a făcut infarct la scurt timp după ce a aflat cât trebuie să plătească la gaze. Soția sa ar fi chemat de urgență ambulanța, iar medicii i-au salvat viața omului, însă l-ar fi avertizat că nu trebuie să se mai supere.

"Soția mea a chemat Salvarea, că mi s-a făcut rău când văzut. Noi murim de foame în casă și ăștia își bat joc de noi! Medicii mi-au zis că am făcut infarct de supărare. Noroc că m-au dus la spital și mi-au dat ceva care a dizolvat, nu știu eu exact, dar mi-au zis să mă feresc de supărări. Cum să mă feresc de nenorocirea care se abate peste noi în fiecare zi?!”, a mai spus brăileanul. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel