Un bărbat infectat cu SARS-CoV-2 a mers la pescuit în ziua de Paști
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un bărbat infectat cu SARS-CoV-2 a mers la pescuit în ziua de Paști  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un bărbat infectat cu SARS-CoV-2 a mers la pescuit în ziua de Paști / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un bărbat infectat cu SARS-CoV-2 a fost găsit la pescuit de Paști. Acesta a primit o amendă de 5.000 de lei și dosar penal.

O partidă de pescuit l-a costat extrem de scump pe un bărbat din Ghiroda. Bolnav de Covid-19, acesta nu a respectat izolarea. Polițiștii nu l-au găsit acasă, în prima zi de Paști, ci la pescuit. I-au făcut dosar penal și l-au amendat cu 5.000 de lei.

Bărbatul locuiește în comuna Ghiroda și este bolnav de Covid-19. Se afla în izolare la domiciliu, iar în prima zi de Paște nu a fost găsit acasă de polițiștii locali care au mers să îl controleze. Oamenii legii au așteptat să vadă când se întoarce și așa au aflat că a fost la pescuit.

„Un cetățean al comunei Ghiroda, confirmat pozitiv COVID și aflat în izolare la domiciliu, n-a mai suportat să stea acasă și a ieșit în prima zi de Paște… la pescuit! Polițiștii locali l-au verificat la domiciliu și, cum nu a fost de găsit, l-au așteptat până când omul s-a întors relaxat după o zi petrecută în natură, nechibzuință care l-a costat 5.000 de lei, valoarea amenzii contravenționale”, au anunțat reprezentanții Primăriei Ghiroda pe pagina de Facebook, potrivit Tion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel