Data publicării:

Ultima postare a unei mame răpuse de Covid-19: Poate nu am crezut cu totul în boală, de vaccin mi-a fost frică...

Autor: Andrada Oana | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Imagine de Silas Camargo Silão de la Pixabay
Imagine de Silas Camargo Silão de la Pixabay
O femeie din Buzău, mamă a unui copil, a fost răpusă de Covid-19. Cu câteva zile în urmă, Cristina a scris câteva cuvinte pentru prietenii ei de pe Facebook. 

Cristina, o femeie din Buzău în vârstă de 33 de ani, a pierdut ieri lupta cu Covid-19. 

Pe 27 octombrie, Cristina a făcut, de pe patul de spital, o ultimă postare: "Nu mai stați acasă nicio secundă, prețuiți-vă viata, mergeți și vaccinați-vă. Nu vă mai luați după oameni care sunt contra vaccinului. Poate nu am crezut cu totul în boală, de vaccin mi-a fost frică, acum lupt cu toată puterea mea. Am acasă o familie frumoasă, un copil care nu a stat 5 minute fără mama lui. Fiți responsabili, vaccinați-vă. Eu lupt cu boala, iar cu ajutorul Maici Domnului și Domnului Nostru voi trece și peste aceasta cruce grea…"

Cristina a pierdut lupta cu boala, iar băiețelul ei de doi ani a rămas fără mamă. 

Tânăra de 33 de ani nu era vaccinată și nu era cunoscută cu comorbidități. Ea a ajuns la spital cu afectare pulmonară severă și a fost transferată la ATI. 

BILANȚ COVID-19 România. Nevaccinații mor pe capete

 

Până astăzi, 1 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.655.024 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 8.476 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.415.606 pacienți au fost declarați vindecați.  

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.993 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 102 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Până astăzi, 48.073 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 31.10.2021 (10:00) – 01.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 322 de decese (151 bărbați și 171 femei), din care 11 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel