Udrea, critici dure la adresa lui Ponta: Rămâne un simplu politician
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, îl acuză pe premierul Victor Ponta, că este dispus să calce pe cadavrele a doi oameni pentru a-și atinge un obiectiv politic, respectiv subordonarea STS, și susține că, slujind interesele baronilor și a clientelei, prim-ministrul "rămâne un simplu politician".

"Mi se pare grav şi trist că Victor Ponta calcă pe cadavrele a doi oameni pentru a-şi atinge un obiectiv politic. Oamenii au murit în timp ce Ponta era la restaurant şi se distra", a declarat, duminică seară,  Elena Udrea, într-o intervenţie la Realitatea TV, față de decizia premierului de a trece Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) în subordinea MAI.

Potrivit deputatei PMP, premierul Ponta recurge la o astfel de decizie pentru că a pierdut în ședința CSAT.

"Ponta, dacă nu i-a ieşit cu demiterea şefului STS, acum încearcă să şi-l subordoneze, pentru că ştie că astfel nu mai are cine să îi oprească pe baronii corupţi", a mai spus Elena Udrea, după care a continuat: "Ponta e şi lipsit de logică. Odată spune că preşedintele controlează tot în ţara asta, apoi spună că e şantajabil".

De asemenea, în opinia deputatei PMP, Ponta uită că este premierul României. "Rămâne un simplu politician, care slujeşte interesele baronilor şi a clientelei politice".

"Treaba lui Ponta era să nu fie la restaurant când doi oameni mureau de frig, să nu joace baschet când era în vigoare codul roşu", a mai declarat Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel