Data publicării:

Tratamentul care înlocuiește injecțiile cu botox și acid hialuronic. Nicoleta Chertif: Se aplică manual, nu avem nevoie de aparatură de specialitate / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Nicoleta Chertif, beauty influencer și pionier în promovarea produselor organice, a fost invitată în emisiunea MI-Th Influencer, moderată de Mirela Vescan, unde a vorbit despre tratamentul care înlocuiește injecțiile cu botox și acid hialuronic.  

3Phasic System reprezintă un tratament non-invaziv, cu efecte ca la injectările cu botox și acid hialuronic. Francesco Leva, profesor doctor, medic chirurg, specializat in medicina internă, endocrinologie, chirurgie plastică, estetică, reconstructivă, este cel care a conceput acest tratament.

„Medicul italian Francesco Leva a conceput 3Phasic System din dorința de a oferi femeilor o alternativă la botox și la injectările cu acid hialuronic. Se aplică manual. Nu avem nevoie de injectări, nu avem nevoie de aparatură de specialitate. Este totul soft printr-un masaj delicat. Are molecula foarte mică, pătrunde în stratul 3 al pielii, reactivează producția de colagen de tip 3. Atunci când facem un tratament la nivelul feței, peelingurile se fac doar pe perioada rece. Ei bine, acest tratament poate să fie făcut oricând, chiar și vara. Avem protecție după realizarea lui 21 de zile. Nu este nevoie să folosim factor de protecție, ceea ce este minunat.

Acasă folosim crema și gelul de curățare. 3Phasic System este un produs uleios, pe bază de uleiuri, acizi, aminoacizi și vitamine sub formă de pudră. Este un produs care se amestecă la momentul folosirii. Este împărțit în trei faze, dar se combină în momentul în care îl aplicăm.

Este într-o fiolă, iar în partea de sus este capsulată pudra de vitamine. În momentul deschiderii se agită și atunci se face amestecul respectiv.

Nu trebuie să stăm noi să punem câteva grame dintr-un produs sau din altul și apoi să știm că am greșit sau să stăm cu teama că am făcut ceva greșit”, a spus Nicoleta Chertif, beauty influencer și pionier în promovarea produselor organice, în cadrul emisiunii MI-Th Influencer.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel