Fotografie cu Traian Băsescu, realizată într-un restaurant din Huși
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul președinte Traian Băsescu a acceptat, vineri, atunci când a făcut o escală la Huși în drum spre Republica Moldova, să se fotografieze alături de un localnic, acesta postând ulterior fotografia pe Facebook.

Traian Băsescu a plecat, vineri, în Republica Moldova unde efectuează o vizită privată de 2 zile, însă, la Huși, fostul președinte a oprit pentru scurt timp. A mers la un restaurant din localitate, unde un localnic l-a rugat să se fotografieze împreună, relatează România TV.

Bărbatul care l-a întâlnit pe Traian Băsescu la restaurantul din Huşi a povestit că fostul preşedinte se afla singur la masă şi a observat că era însoţit de SPP-işti şi două maşini.

"Clienţii care erau înăuntru nu i-a dat afară. (...) Când am vrut să plecăm, era la masă, am dat mâna cu el, am insistat să fac o poză cu dumnealui şi a fost de acord", a mai spus bărbatul.

Ulterior, localnicul a postat fotografia realizată în restaurant pe contul său de Facebook, însoțită și de o descriere: "La o fripturica cu Basescu!"

Traian Băsescu a devenit cetățean moldovean

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel