Telemunca în instituțiile de stat, GLUMA ZILEI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Telemunca la aglomeratele instituții de stat este un adevărat coșmar pentru bugetari. 

În România dosarului cu șină și a copiilor xerox după certificatul de naștere, telemunca la instituțiile de stat se încadrează la categoria ”bancul zilei”. 

Online-ul e o enigmă pentru bugetarii care de 30 de ani trăiesc printre dosarele prăfuite și arhive fizice. În lipsa digitalizării, ce înseamnă telemuncă pentru un bugetar? Statul dă directive și lecții, dar singurii care suferă sunt cei din mediul privat.

Instituțiile de stat sunt neatinse, chiar și în plină pandemie și în record de infectări. Funcționarii se înghesuie în birouri. Mulți, fără măști. Câte amenzi s-au dat pentru nepurtarea măștii în instituțiile de stat? Câte controale s-au făcut în instituțiile de stat în acest sens? Pe deasupra, am aflat și un alt motiv pentru care e ”imposibilă” telemunca în instituțiile de stat. Dacă ar munci de acasă, ar pierde din sporuri, după cum a dezvăluit în aceste zile Elena Cristian. Ce să spunem, un adevărat COȘMAR. 

Chiar astăzi am scris de ce s-au strâns zeci de șefi din DSVSA din județe, în București. Motivele invocate sunt halucinante. VEZI AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel