Tableta pe baza iOS de 2,8 milioane de euro. Cine este dispus să plătească
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp
ipad-ios7-beta
ipad-ios7-beta

Gazprom a lansat o licitaţie pentru crearea unei tablete pe baza iOS pentru directorul executiv al companiei, Aleksei Miller, la un preţ maxim de aproape 120 milioane de ruble (echivalentul a circa 2,8 milioane de euro). 

Gadgetul urmează să devină "creierul" întregii activităţi de management a companiei, iar, după funcţiile sale, va fi asemănător unui calculator obişnuit, scrie în acest sens cotidianul Izvestia. Printre caracteristicile pretinse se numără şi interacţiunea cu baza de date a Gazprom, lansarea fiecărei noi aplicaţii să nu dureze mai mult de 5 secunde, iar trecerea de pe un ecran pe altul să nu întârzie mai mult de 3 secunde. Dispozitivul ar trebui să funcţioneze 24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână, 365 zile pe an. În cazul unei defecţiuni, activitatea acestuia ar trebui să fie restabilită în decurs de patru ore.

Pentru dezvoltarea unei astfel de tablete, contractantului i se alocă un termen de 206 zile, iar rezultatele licitaţiei urmează să fie făcute publice la 31 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel