WhatsApp vine cu o nouă funcție pentru utilizatori
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Află în articol care este noua funcție a WhatsApp.

WhatsApp a introdus o nouă funcție în această săptămână. Mai exact, aplicația îți oferă posibilitatea să blochezi automat apelurile de la persoane necunoscute, al căror număr nu există în agenda de contacte.

Opţiunea este văzută ca un fel de ultimă măsură pentru cei care primesc foarte multe apeluri audio nedorite, spam-ul devenind o adevărată problemă pentru utilizatori, în special în ultimele luni.

Această nouă funcție poate fi activată de la Settings - Privacy - Calls, unde trebuie activată opţiunea Silence Unknown Callers, scrie Realitatea.net.

Activând această opțiune toate apelurile de la numere necunoscute vor fi automat blocate. Apelurile blocate astfel vor fi, totuşi, afişate în lista de apeluri, în caz că utilizatorul realizează că a pierdut un apel important.

Ce sunt "canalele" care vor fi introduse în WhatsApp şi cui folosesc

Mark Zuckerberg este pe punctul de a introduce o nouă actualizare aplicației WhatsApp. În viitorul apropiat, peste tot în lume vor fi adăugate „canale” care vor permite organizațiilor să transmită public informații abonaților. Această funcție a fost prezentată în avanpremieră în Columbia și Singapore și este cumva asemănătoare cu buletinele de știri.

Aceste comunicări publice vor apărea într-o secțiune nouă, numită Updates (Actualizări), care va fi separată de chat-urile private. Scopul „Channels” este acela de a permite marilor companii și administrațiilor publice să comunice direct și rapid cu utilizatorii WhatsApp. Utilitatea ei se va vedea în transmiterea în timp real şi flux rapid de informaţii atunci când sunt evenimente sau informaţii de comunicat.

Channels speră să ajungă „cel mai sigur produs de mesagerie de difuzare disponibil, cu garanţiile solide de confidenţialitate pe care oamenii le aşteaptă de la WhatsApp”, potrivit spuselor lui Zuckerberg.

Odată la 30 de zile mesajele trimise pe un singur canal vor fi șterse, astfel încât să nu se creeze aglomerare de date, dar și pentru ca serviciul să fie actualizat în timp real.  Administratorii pot posta texte, imagini, videoclipuri şi chiar sondaje (poll-uri) pe care să le dea mai departe abonaţilor. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel