Meta a lansat Threads, noua sa reţea de socializare
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la PhotoMIX Company, Pexels
Fotografie de la PhotoMIX Company, Pexels
A fost lansată platforma Threads, noua reţea de socializare a celor de la Meta. Aceasta are caracteristici similare cu Twitter şi constituie deja un rival pentru platforma lui Elon Musk. 

"Să mergem. Bine aţi venit pe Threads", a scris CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, pe contul său de pe Threads, o postare care a strâns câteva mii de "like-uri" în câteva minute, un semn că noul venit în reţelele sociale are o ascensiune în forţă.

"Aplicaţia de conversaţii scrise a Instagram". Aceasta este descrierea Threads pe Apple Store. "Sperăm că (Threads) poate fi o platformă deschisă şi primitoare pentru discuţii", a scris patronul Instagram Adam Mosseri.

Threads, lansată la patru luni de la primele veşti despre platformă

Lansarea Threads survine la doar patru luni de la primele ecouri ale proiectului şi la doar câteva zile după un nou episod ciudat la Twitter, a cărui reţea de socializare are unele restricţii.

Elon Musk a anunţat sâmbătă că Twitter va restricţiona temporar numărul postărilor citite pe Twitter pentru a limita utilizarea masivă a datelor din reţeaua socială de către terţi, în special în vederea alimentării modelelor de inteligenţă artificială.

Concret, platforma va limita citirea la 6.000 de mesaje pe zi pentru conturile verificate, la 600 pentru utilizatorii neverificaţi şi la 300 pentru noile conturi neverificate, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel