Suporterii U Cluj fac chetă pentru susținerea jucătorilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Aflați în dificultate din punct de vedere financiar, jucătorii U Cluj primesc un sprijin neașteptat din partea suporterilor. Aceștia au decis să facă o chetă pentru susținerea jucătorilor echipei de suflet, U Cluj.

Chiar dacă Universitatea Cluj a pierdut derby-ul cu CFR (1-2), fanii "şepcilor roşii" dau dovadă de un ataşament fără egal, cel puţin în Liga I. Suporterii clujeni sunt conştienţi de problemele financiare ale jucătorilor şi au decis în această săptămână să facă o chetă pentru a le oferi acestora un sprijin de moment.

Fanii au adunat aproximativ 1.500 de euro, pe care îi vor dona fotbaliştilor, asta deşi favoriţii lor au cedat în faţa CFR-ului cu 1-2.

 "Am vrut să îmbărbătăm jucătorii, pentru că au ajuns la înghesuială. Vom fi mereu alături de echipă oriunde va fi ea, în orice ligă", a spus unul dintre suporterii care au adunat banii de la colegii din galerie.

 Câteva sute de suporteri ai UNiversităţii Cluj au participat la un marş de pe Bulevardul Eroilor până pe stadionul Cluj Arena. Echipaţi cu steaguri şi fulare fanii au scandat "U Cluj-Napoca, U Cluj-Napoca", "Cluj-Napoca suntem noi", "România".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel