Stela Popescu, jefuită de menajeră!
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Actriţa Stela Popescu a căzut victimă femeii care a prădat-o şi pe cântăreaţa Mirabela Dauer. Actriţa susţine că, deşi i-au fost furate mai multe bijuterii de preţ, nu a mai depus plângere pentru că a descoperit furtul târziu, iar menajera deja fugise în străinătate.

Stela Popescu a povestit recent ce i-a furat menajera. "Am avut un inel superb, cu nouă briliante, şi mi l-a furat femeia de serviciu. Cea care i-a furat şi Mirabelei Dauer. Mi-a furat doi cercei, un inel, şi mi-a mai furat, cred, n-am verificat încă, şi o brăţăruşă", mărturisea actriţa, relatează România TV.

Stela Popescu susţine că este extrem de dezamăgită de gestul femeii, însă mărturiseşte că nu a mai depus plângere la poliţie. "Eu am tratat-o foarte bine, însă Mirabela a considera-o o soră, un membru al familiei. Şi a furat-o! E ceva îngrozitor. Eu am descoperit furtul târziu.(...) N-am făcut plângere, pentru că a făcut şi Mirabela şi nu s-a întâmplat nimic. Ea a fost isteaţă. A fugit în străinătate şi, la revedere!", a povestit Stela Popescu.

Anul trecut, şi Mirabela Dauer a trecut printr-o experienţă trasă la indigo. După ce s-a întors de la un concert din Chişinău, artista a descoperit că are conturile goale, iar menajera ei, Erika, femeia care lucra pentru ea de 8 ani de zile, dispăruse.

Femeia pe care Mirabela a considerat-o parte din familie i-a furat aproape 5.000 de lei. Poliţiştii au deschis atunci o anchetă, însă menajera dispăruse deja în străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel