SR Stănescu, despre o demisie a lui Fenechiu din Guvern: Stupidă
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Senatorul Sorin Roșca Stănescu consideră că o demisie a lui Relu Fenechiu din Guvern, în lipsa unei decizii definitive a instanței, este "stupidă", apreciind, totodată, că prestația sa în fruntea Ministerului Transporturilor a fost una "excepțională".

"Mie mi se pare stupidă o demisie din Guvern, până la o condamnare definitivă. Până la acel punct, orice persoană este nevinovată. Din punctul meu de vedere, nu reprezint partidul acum. Domnul Fenechiu, în calitate de ministru, a avut o prestație excepțională", a comentat, vineri, Sorin Roșca Stănescu, într-o intervenție telefonică, la B1 TV, citează pesurse.ro.

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul “Transformatorul”, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă calificată. Decizia a fost luată vineri, de către magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Relu Fenechiu a precizat după pronunțarea sentinței, pentru Gândul, că își va da demisia mâine, după ce va vorbi cu premierul.

Referitor la demisia lui Relu Fenechiu din Guvern, prim-ministrul Victor Ponta le-a spus jurnaliștilor, tot vineri,  după ce a părăsit ambasada Franței, că a purtat o discuție telefonică cu Relu Fenechiu ”acum trei minute”, iar acesta i-a confirmat că își dă demisia.

Potrivit unui comunicat al Președinției, președintele Traian Băsescu l-a revocat din funcția de ministru al Transporturilor pe Relu Fenechiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel