Simona Halep surprinde! Unde va începe sezonul 2016
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep și Darren Cahill Foto: prosport.ro
Simona Halep și Darren Cahill Foto: prosport.ro
Simona Halep a terminat anul 2015 pe locul 2 în clasamentul WTA și deja a început pregătirea pentru următorul sezon. Românca știe deja când va juca primul turneu din 2016.

Simona Halep și-a anunțat prezența în Australia, țara natală a antrenorului ei, Darren Cahill. Românca va începe devreme sezonul 2016, urmând să evolueze la Brisbane, între 3 și 9 ianuarie. Numărul 2 mondial a renunțat astfel să-și apere titlul cucerit în acest an la Shenzhen, în condițiile în care competiția din China se desfășoară în aceeași perioadă cu cea din Emisfera Sudică.

Directorul turneului, Cameron Person, a convins-o pe Simona Halep să joace la Brisbane după ce i-a arătat imagini din timpul competiției de la Antipozi, scrie gsp.ro.

"Simona a dorit să participe la turneul nostru după ce a văzut imagini cu publicul și cu arena pe care i le-am arătat eu. Nu știu dacă Darren Cahill are vreo influență, dar cert e că el e un fan al acestei competiții", a zis Pearson.

Pentru turneul de la Brisbane și-au mai anunțat prezența deținătoarea trofeului, Maria Sharapova, Garbine Muguruza, Angelique Kerber, Victoria Azarenka, Timea Bacsinszky, Carla Suarez Navarro, Roberta Vinci sau Sara Errani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel