SIMONA HALEP. Presa internaţională o desființează pe Serena Williams
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Victoria Simonei Halep asupra liderului clasamentului WTA, Serena Williams, nu a putut trece neobservată de presa sportivă.  Practic, presa internațională o desființează pe Serena, titrând că românca a "umilit-o", "distrus-o" şi "dominat-o" pe lidera WTA.

Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, în 65 de minute, pe Serena Williams, în etapa a doua a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor, de la Singapore.

Simona Halep ocupă locul 1 în Grupa Roşie, cu două victorii în tot atâtea meciuri, şi este aproape de calificarea în semifinale. Ea va juca, vineri, ultima partidă din grupă, cu sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA.

"Numărul 1 mondial Serena Williams a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri din lunga şi ilustra sa carieră, fiind umilită, miercuri, cu scorul 6-0, 6-2 de românca Simona Halep la Turneul Campioanelor. De 18 ori triumfătoare la turneele de Grand Slam, Williams a câştigat doar nouă puncte în setul inaugural. Câştigătoarea ultimelor două Turnee ale Campioanelor, care avea 16 victorii la rând în această competiţie, a servit şapte duble greşeli şi s-a chinuit să-şi găsească ritmul, în timp ce numărul 4 mondial a obţinut prima sa victorie împotriva americancei de 33 de ani", a notat iol.co.za.

Citește și: SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Ce a spus liderul mondial după înfrângerea în fața româncei

Straits Times a scris că Simona Halep a realizat o mare supriză la Turneul Campioanelor de la Singapore, românca jucând sclipitor. "Mare surpriză la Finalele WTA, după ce Williams a fost demolată cu 0-6, 2-6 de Halep. Turneul Campioanelor a fost martorul unei mari surprize miercuri, după ce numărul 1 Serena Williams a suferit o înfrângere rară, scor 0-6, 2-6, în faţa unei sclipitoare Simona Halep. În timp ce înaintea turneului erau îngrijorări asupra stării de sănătate a lui Williams, nimeni nu ar fi putut anticipa cât de rău va juca americanca împotriva adversarei din România, care nu o învinsese în precedentele trei întâlniri", a precizat Straits Times.

Gazzetta dello Sport a scris "O nouă surpriză la Singapore, Halep o bate pe Serena", în timp ce livetennis.it a notat că "SuperHalep o domină pe Serena Williams. Calificarea este la un pas".

Eurosport.fr este de părere că Serena Williams a fost devorată de Simona Halep. "Serena Williams, devorată de Halep. Senzaţionala Simona Halep a terminat repede cu Serena Williams, aceasta fiind prima înfrângere a americancei la Turneul Campioanelor din 2008", a adăugat eurosport.fr, în timp ce cotidianul francez L'Equipe a scris că Halep a distrus-o pe Serena Williams.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel