SIMONA HALEP, după victoria cu KARIN KNAPP de la AUSTRALIAN OPEN: "Am fost puțin nervoasă"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: Sheznhen Open
Foto: Sheznhen Open
SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep s-a calificat, în noaptea de duminică spre luni, în turul 2 de la Australian Open. Românca nu i-a dat nicio șansă italiencei Karin Knapp, pe care a învins-o în două seturi, 6-3, 6-2, după o oră și 28 de minute de joc.

Vezi și: Australian Open: Simona Halep s-a calificat în turul 2. Cu cine va juca


SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Imediat după succesul de pe Rod Laver Arena, românca de pe locul 3 WTA a vorbit despre meciul cu italianca de pe locul 51 WTA.

"A fost greu, la început am fost puţin nervoasă. E primul turneu de Mare Şlem al anului şi cred că e normal. Am câştigat până la urmă şi totul e bine. Încerc să mă gândesc că joc un meci ca oricare altul atunci când mă enervez.

Trebuie să ţin mingea mai mult în teren, pentru a-mi relaxa braţele. Nu trebuie să greşesc prea mult, e totuşi un Grand Slam. Per total, cred că m-am descurcat foarte bine.

E pentru a treia oară când joc pe arena principală într-un turneu. Când am intrat şi am văzut multă lume m-am bucurat, m-am simţit bine", a declarat Simona Halep, la Eurosport.

Citește și: Pe cine vede Sharapova favorită la Australian Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel