Sfânta Liturghie din Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, în direct la TVR 2
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Arhiepiscopia Romano-Catolica oferă semnal gratuit în vederea realizarii transmisiunilor
Arhiepiscopia Romano-Catolica oferă semnal gratuit în vederea realizarii transmisiunilor
Arhiepiscopia Romano Catolice de Bucureşti a decis ca în luna  martie Televiziunea Română să preia  şi să transmite în direct slujbele susţinute în Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti.

În acord cu misiunea sa publică, TVR vine în sprijinul persoanelor care nu pot participa la Sfânta Liturghie în biserici şi capele, în contextul adoptării măsurilor de diminuare a riscurilor de răspândire a epidemiei de coronavirus - COVID 19, conform hotărârilor Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

În luna martie, TVR 2 va prelua şi va difuza în direct din Catedrala romano-catolică Sfântul Iosif din Bucureşti atât Sfânta Liturghie de la ora 10:30, în zilele de duminică ale perioadei de restricţii în ceea ce priveşte numărul participanţilor la celebrările din biserici, cât şi Slujbele conform tradiţiei liturgice a Bisericii Romano-Catolice din două zile care au o însemnătate deosebită: 19 martie – Sărbătoarea Sfântului Iosif şi 25 martie, Buna Vestire.
Transmisiuniile vor putea fi urmărite atât la televizor, cât şi pe canalul de YouTube al Televiziunii publice şi pe platforma online TVR+.

Arhiepiscopia Romano-Catolica oferă semnal gratuit în vederea realizarii transmisiunilor, iar Sfânta Liturghie va fi special concepută pentru a putea fi urmărită de către enoriaşi prin intermediul televizorului.

Programul transmisiilor în direct desfăşurate în luna martie din Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti este următorul:

- În zilele de duminică, 15, 22, 29 martie, în intervalul orar 10:30-11:30

- Joi, 19 martie şi miercuri, 25 martie, în intervalul orar 17:00-18:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel