SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut din nou în Liga Campionilor
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

SCM Râmnicu Vâlcea rămâne în cursa de calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, deşi a fost învinsă de formaţia germană SG BBM Bietigheim, cu scorul de 31-28 (13-14), duminică, la Ludwigsburg, în în Grupa C.

Campioana României a suferit a patra înfrângere consecutivă, după ce se impusese la debut cu 34-27 în faţa formaţiei germane, având astfel avantajul rezultatului direct la egalitate de puncte.

Vâlcencele au început bine meciul cu Bietigheim şi au condus cu 3-0, controlând prima repriză în cea mai mare parte a timpului. Echipa antrenată de Florentina Pera a intrat la pauză cu un gol avans, 14-13, dar a făcut o repriză secundă foarte slabă, pierzând fără drept de apel.â

În partea secundă, SCM a condus cu 16-14 şi 17-15, dar a primit cinci goluri consecutive (15-20) şi SG BBM Bietigheim a rămas la conducere până la final, câştigând cu 31-28, după ce a condus şi la cinci goluri, 27-22, 29-24, 30-25, 31-26.

Pentru SCM au marcat Ann Grete Norgaard Osterballe 7 goluri, Asma Elghaoui 6 goluri, Kristina Liscevic 4, Mireya Gonzalez Alvarez 3, Irina Glibko 3, Samara Da Silva Vieira 2, Marta Lopez Herrera 2, Alicia Fernandez Fraga 1.

Golurile gazdelor au fost reuşite de Antje Angela Malestein 7, Maura Visser 6, Fie Woller 5, Maren Aardahl 4, Laura van der Heijden 4, Kim Naidzinavicius 4, Karolina Kudlacz-Gloc 1.

Meciul a fost arbitrat de polonezii Bartosz Leszczynski şi Marcin Piechota, iar delegat EHF a fost turcul Ayberk Dilmen.

În alt meci, Brest Bretagne Handball a dispus de Buducnost Podgorica cu 32-28.

Brest ocupă primul loc, cu 10 puncte, urmată de Buducnost, 6 puncte, SCM Râmnicu Vâlcea, 2 puncte, SG BBM Bietigheim, 2 puncte. Primele trei clasate se califică în grupele principale.

În ultima etapă vor avea loc partidele SCM Râmnicu Vâlcea - Brest Bretagne Handball şi Buducnost - SG BBM Bietigheim. SCM trebuie să obţină cel puţin acelaşi rezultat ca Bietigheim pentru a se califica mai departe.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel