Handbal: Eșec pentru naționala României în ultimul meci din grupă, la Campionatul European
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Facebook @FR Handbal
FOTO: Facebook @FR Handbal
Naționala de handbal masculin a României a înregistrat o serie de înfrângeri în grupa B a Campionatului European din Germania, ultima partidă s-a încheiat cu scorul de 31-25 în favoarea Croației.

Echipa pregătită de antrenorul principal a avut parte de un parcurs dificil în această fază a competiției, încheind grupa cu zero puncte după patru meciuri disputate. Ultima înfrângere, suferită în fața Croației, a adus o eliminare tristă pentru tricolori.

În prima repriză a partidei, România a început modest, iar la pauză, croații conduceau cu o diferență de 4 goluri. Eforturile echipei noastre de a reveni în joc nu au fost suficiente, iar Croația și-a consolidat avantajul în cea de-a doua repriză, controlând în totalitate partida și obținând astfel calificarea în faza următoare a competiției.

Clasamentul final al Grupei B arată Croația pe primul loc, cu 5 puncte și un scor general de 98-82. Austria se află pe locul doi cu 3 puncte și un scor de 59-52, în timp ce Spania ocupă locul trei cu 2 puncte și un scor de 65-63. Naționala de handbal masculin a României se clasează pe ultimul loc, fără puncte și un scor general de 73-98.

Următoarea partidă programată în această grupă va fi între Austria și Spania, programată pentru aceeași zi la ora 21:30. Pentru România, parcursul dificil la acest Campionat European se încheie, iar privirile sunt acum îndreptate către viitoarele competiții pentru a recupera și a reveni mai puternici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel