Românii au talent: Vezi de ce s-a enervat Mihai Petre
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
romanii_Au_talent_concurent_mihai_petre_1583cce504
romanii_Au_talent_concurent_mihai_petre_1583cce504

Un nou val de talente au luat cu asalt scena show-ului de la Pro TV, în cea de-a patra ediție a emisiunii "Românii au talent". Distracție, artă, muzică, dans dar și multă tensiune în emisiunea difuzată, vineri, 8 martie.

[caption id="attachment_291774" align="alignleft" width="305"] Sursa foto: libertatea.ro[/caption]

Un concurent cu un talent neînțeles a reușit să-l enerveze pe juratul Mihai Petre, care și el, la rându-i a reușit  să-l irite pe tânărul aspirant la trofeul "Românii au talent".

Paul Gheorghe este cel care i-a dat o replică tăioasă lui Mihai Petre, numindu-l "puștiule".

După ce Paul Gheorghe și-a prezentat numărul de neînțeles pentru juriu și public, a venit lângă masa juraților, pentru a-i propune lui Mihai Petre să se convingă de talentul său. Explicându-i juratului să întindă palma stângă, spunându-i că nu are de ce să se teamă pentru că nu este genul său, Paul îi spunea lui Mihai Petre că "răcoarea este în palma sa".

"Ești dus, treci la locul tău", i-a replicat Mihai Petre. "Mihai a simțit , dar nu a vrut să spună", a comentat concurentul, continuând: "Ești foarte agitat, ce-i cu tine".

"Vreau să pleci, îmi pierd timpul cu tine", i-a răspuns Mihai Petre.

"Auzi puștiu', eu îmi pierd timpul cu tine", a fost replica lui Paul Gheorghe, care a trebuit să părăsească scena în huiduielile publicului.

În culise, concurentul a dorit să-i ofere o demonstrație și lui Smiley, întrebându-l dacă simte o răceală în palme.  "Simt eu ceva în buzunar, îmi sună telefonul", i-a spus Pavel Bartoș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel