"Apare cineva, peste noapte, total neaşteptat". Carmen Harra, previziuni înainte de alegeri: Reacţie similară, într-un fel, cu cea din 1989
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Carmen Harra a oferit mai multe previziuni, înainte de alegerile din România din acest an.

"Lucrurile se vor schimba, dincolo de imaginaţia voastră"

"Ce simt eu că este în sufletul românilor este dorinţa de schimbare. Lumea vrea altceva.(...) Eu aștept reacția celor mulți. În România, nu mai văd la conducere PNL - PSD, în mintea mea, în calculele mele, în intuiţia mea. Nu pentru că lumea s-a săturat de trecut, ci pentru că acţiunile lor, şansele lor nu mai sunt valide anul ăsta. Aştept ca românii să aibă o reacţie şi o văd, o reacţie mai puternică decât ne aşteptam, o reacţie similară, într-un fel, deşi nu de aceeaşi magnitudine, cu cea din 1989, pentru că dorinţa românilor de a recăpăta tot ce a pierdut... Jumătate din populația României este peste hotare şi întrebarea este "de ce?".

Românul vrea să se trezească, vrea o schimbare majoră. Ce anticipez eu că se va întâmpla în România, pe parcursul următoarelor 8-9 luni sunt schimbări uriaşe, care poate că nici nu ni le imaginăm. Pe scena politică, în viziunea mea, poate să apară şi cineva peste noapte, total neaşteptat. Aşteptaţi-vă la neaşteptat! Lucrurile se vor schimba, dincolo de imaginaţia voastră", a spus Carmen Harra la emisiunea Online Story, de la WowNews.

"Cântărește foarte mult diaspora în votul ăsta"

"Anul ăsta vine cu surprize, cu lucruri care s-au mai întâmplat într-un mod total incredibil. Participarea va fi mai mare decât s-a crezut a românilor de pretutindeni. N-o să-ți vină să crezi. Cântărește foarte mult diaspora în votul ăsta. Diaspora, fiind în număr foarte mare, răspândită peste tot… E număr impresionant de români. În comunitatea mea, numai la una din biserici sunt 40.000 de români. Vorbim de sute de mii de români numai într-o parte a Floridei. Totul e ca alegerile să nu se măsluiască. Dacă se măsluiesc, iese o revoluție mondială. Dacă se merge tot pe ce a fost, va exista o explozie în multe părți ale lumii”, a mai spus Carmen Harra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel