Stelian Ion (USR) îi va face plângere penală Dianei Șoșoacă: Numele meu ar fi înscris în listele de susținători ai partidului SOS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
FOTO: Octav Ganea/ Inquam Photos
FOTO: Octav Ganea/ Inquam Photos
El a anunțat că, dacă informația e confirmată de Biroul Electoral Municipal,  va face plângere penală.  

Stelian Ion, membru al USR Constanța și fost ministru al Justiției, a declarat că a fost informat în legătură apariția numelui său pe listele de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă. Atât semnătura sa, cât și cele ale colegilor, ar fi falsificate.

El a subliniat gravitatea situației și a anunțat că va solicita Biroului Electoral Municipal să confirme informația, urmând să depună o plângere penală la parchet. 

”Am fost sesizat că numele meu ar fi înscris în listele de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă. Și nu doar semnătura mea, ci și semnăturile altor colegi din USR Constanța ar fi fost falsificate de adepții șoșociști. Trecând peste ridicolul și gravitatea situației, am solicitat deja Biroului Electoral Municipal să îmi confirme informația, după care voi înainta către parchet o sesizare penală. România nu poată fi schimbată de astfel de specimene certate cu legea, de hoți la drumul mare”, a scris Stelian Ion pe o rețea de socializare.

Stelian Ion și-a exprimat determinarea de a proteja integritatea procesului electoral și a avertizat că vor fi și alte tentative de fraudă.

”Trebuie să fim foarte atenți la aceste alegeri. Cu siguranță vor mai fi și alte tentative de fraudă electorală, dar vom păzi fiecare vot, iar cei care vor încerca să fure voturile oamenilor vor fi sancționați”, a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel