Rezultate alegeri 2016. Chirieac: Eroarea care a îngropat PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac, prezent prin legătură telefonică în studioul România TV, a vorbit despre strategia care a îngropat PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

PNL s-a înecat în propria propagandă. Ei au luat fosta propagandă, fosta presă băsistă și-au însușit-o și au crezut în ea, uitând că după 2010, Băsescu a pierdut tot ce putea să piardă, doar că Băsescu avea Sistemul, deci avea butoanele insistuțiilor de forță. PNL nu a avut aceste butoane. Trebuie să vedem cât a fost vina doamnei Gorghiu. Nu cred că aceasta a ținut în mod deosebit să meargă cu domnul Cioloș abțibild în această campanie. Trebuie în partidul lor să se lămurească, dacă a fost alegerea lui Iohannis, cine a venit cu ideea cu Cioloș care în mod evident era greșită. Nu poți să ai un Guvern cu încredere de 1% și să minți că de fapt are încredere de 47%. Cât să își bată joc consultanții politici de tine fără ca tu să bagi de seamă?, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

Totodată, analistul politic consideră că USR a avut o legătură cu privire la rezultatul drastic pe care l-a obținut PNL la algerile parlamentare.

USR aproape că a înghițit PNL-ul. Ei nu s-au luptat cu USR sub niciun fel de formă și în felul ăsta lumea s-a dus către USR., a adăugat Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel