Radu Beligan și-a anulat reprezentațiile. Probleme de sănătate!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
A împlinit 97 de ani și i-a aniversat pe scena teatrului la a 300-a reprezentație a piesei „Egoistul". În această lună urma un adevărat maraton artistic - șapte spectacole, două fiind deja jucate.

 Pe restul însă, maestrul Radu Beligan a fost nevoit să le anuleze din cauza unor probleme de sănătate, scrie ziarulring.ro.

Marii actori își amână reprezentațiile doar atunci când se confruntă cu probleme de sănătate. Așa s-a întâmplat și în cazul maestrului Beligan, care mai avea programate încă cinci reprezentații ale spectacolului „Nemuritorul". Surse din cadrul echipei sale au mărturisit, pentru „ring", că are, într-adevăr, probleme de sănătate, dar nu atât de grave cum se speculează. „S-au anulat spectacolele și încă nu știm când le vom relua.

Maestrul are mici probleme cu vocea, a făcut niște analize medicale, dar am decis să anulăm spectacolele și pentru a-l proteja, dar și din respect pentru public. Nu este nimic grav, dar e mai bine să fim precauți, mai ales că are o vârstă și este mai sensibil", ne-au declarat surse din echipa maestrului Radu Beligan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel