PSV - Rapid 2 la 1 şi giuleştenii părăsesc Europa cu capul plecat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
rapid psv
rapid psv

Rapid a pierdut şi ultimul meci din Europa League, 1-2, cu PSV Eindhoven. Golurile au fost marcate de Manolev(75) şi Matavz(79), iar pentru giuleşteni a înscris Pancu(90+2).

Deac a fost blocat dur în careul olandezilor, dar arbitrul n-a acordat penalty pentru Rapid(8), infoormează Gsp.

Duelul dintre Marcelo şi Dani Coman l-au "şifonat" serios pe portar, care a s-a ales cu capul spart. PSV a trecut pe lîngă deschiderea scorului în minutul 22. Matavs a scăpat singur cu portarul giuleştean, dar Rui Duarte l-a deposedat cu o alunecareca la carte.

Marcos Antonio i-a făcut un mare cadou lui Ritzmaier oferindu-i mingea în careul giuleştenilor, dar tînărul jucător al lui PSV s-a speriat şi a şutat peste poartă(26).

Un nou duel dur l-a determinat pe Coman să ceară înlocuirea şi l-a lăsat în locul său pe Straton. Răzvan Lucescu a fost forţat să facă şi a doua înlocuire în prima repriză. Accidentatul Surdu a fost schimbat cu Teixeira.

Repriza secundă a fost mult mai cuminte decît prima parte. Deac a încercat fără succes să-i depăşească în dribling pe fundaşii olandezi, iar Straton le-a dat emoţii giuleştenilor cu intervenţii nesigure.

Înlocuitorul lui Coman a făcut şi diferenţa pe o desfăşurare calmă a meciului. manolev a şutat pe jos de la 18 metri, iar minge a trecut pe sub Straton şi a intrat în poartă(75). Olandezii s-au desprins pe tabelă prin Matavz, care a înscris cu latul din 6 metri(79).

În al doilea minut de prelungiri, Pancu a redus din diferenţă într-o fază în care Deac a trimis mingea în bară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel