Predoiu, anunț important privind candidatura lui Orban la Primăria Capitalei
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Cătălin Predoiu a declarat, vineri, că nu a existat o negociere cu Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei, iar Ludovic Orban rămâne candidatul liberalilor pentru funcţia de primar general.

'Nu văd o altă opţiune decât să mergem înainte cu candidatul Ludovic Orban, dezmint orice zvon legat de o negociere cu Nicuşor Dan pentru o astfel de înlocuire, a făcut-o deja şi Vasile Blaga', a spus Predoiu, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că liberalii au interacţionat cu Nicuşor Dan.

'Colegii au avut întotdeauna interacţiuni cu Nicuşor Dan, pentru că noi ne-am dorit să atragem toate voturile din partea de centru-dreapta şi nu poţi să atragi astfel de voturi decât având o politeţe politică faţă de toţi competitorii către partea de centru-dreapta. (...) Îmi asum coeziunea în filiala PNL Bucureşti şi unitatea în această campanie electorală. Acestea sunt obiectivele mele, acesta este mandatul meu cu care am venit aici', a arătat Predoiu.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, pe 6 aprilie, că nu au existat niciodată discuţii privind susţinerea, de către liberali, a candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel