Porecla Prințesei Diana pentru Prințul William de care acesta nu mai poate scăpa. Are și Kate Middleton una, dar și Prințesa Charlotte și Prințul Louis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură de ecran / Foto: Video Youtube The Prince and Princess of Wales
Captură de ecran / Foto: Video Youtube The Prince and Princess of Wales
Află în articol cum îl poreclea Prințesa Diana pe Prințul William.

Prințesa Diana avea o poreclă interesantă pentru fiul ei cel mare, Prințul William, de care acesta încă nu poate scăpa. Astfel, se pare că atunci când fiul ei era încă mic, Prințesa Diana îl numea „Wombat” (în limba română - vombat n.r.), o poreclă care a luat naștere în urma unei călătorii de familie în Australia. Diana a venit cu această poreclă deoarece vombatidele sunt animale populare, iar William ar fi spus că îi place de fapt creatura. La vârsta de doi ani, William s-a alăturat mamei sale și tatălui său, Prințul Charles, în turneul lor din 1983 în Australia și Noua Zeelandă. Acesta a fost primul turneu oficial al lui Charles și Diana ca și cuplu, scrie Mirror.

William a povestit despre porecla primită de la mama lui pentru NBC și a spus: „Nu pot scăpa de ea acum. A început când aveam doi ani. Mi s-a spus, pentru că nu-mi amintesc atât de departe, dar când am mers în Australia cu părinții noștri și cu vombatul... Știi, ăsta este animalul local, așa că practic am fost numit așa, nu pentru că arăt ca un vombatul, sau poate că sunt...”.

Ulterior, Prințul de Wales ar fi călcat pe urmele mamei sale dându-le copiilor lui porecle. Prințul George este denumit „Tips”, în timp ce Charlotte poartă numele „Lottie”. Și copilul său cel mic, Louis, este adesea poreclit „Lou Lou”.

Ce poreclă i-a dat Kate Middleton Prințului William

Dar vombat nu este singura poreclă pe care Prințul  William și-a câștigat-o de-a lungul timpului. Soția sa, Kate Middleton, are și ea o poreclă pentru el. Se pare că obișnuia să-l numească „Big Willy” la începutul relației lor, în timp ce erau studenți la Universitatea St. Andrew's. Cu toate acestea, mai târziu i-ar fi găsit o nouă poreclă numindu-l „Prințul Baldy”, referindu-se la faptul că acesta chelea.

Ce poreclă are Kate Middleton

În schimb, porecla din copilărie a lui Kate se pare că este „Squeak”.

„Am fost poreclită Squeak la fel ca și cobaiul meu. Era unul numit Pip și unul Squeak. Sora mea se numea Pippa și eu eram Squeak”, povestea Kate la un moment dat.

Se spune că William o mai poreclește uneori „Poppet”. O sursă a explicat anterior pentru The Sun de ce poreclele sunt atât de speciale pentru membrii Familiei Regale.

„Regalii nu se pricep foarte bine la comunicarea între ei, așa că aceasta este o modalitate de ocolire. Poreclele sunt o modalitate de a elimina tensiunea din familie. Ei pot fi, de asemenea, o familie destul de copilărească. Le place să joace jocuri și își fac unul altuia cadouri stupide, chiar dacă trebuie să fie atât de serioși în viața lor publică”, a spus sursa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel