O casă cu două etaje, cu vedere la mare, poate fi a ta pentru mai puțin de 30 de euro / foto
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
mare
mare
O casă cu două etaje, cu două dormitoare și două băi, și un balcon cu vedere la Marea Tireniană, în Italia. Sună bine, dar sună și mai bine atunci când afli că poate fi a ta cu puțin sub 30 de euro.

Proprietarii sunt doi britanici, Jo și Annmarie Nurse, care au decis să-și dea casa pentru o tragere la sorți, totul cu scop caritabil. Casa este evaluată la aproximativ 230.000 de euro, iar pentru a participa la tombolă trebuie să plătiți 25 de lire sterline, adică aproximativ 28 de euro.

Casa, complet mobilată, este situată în frumosul oraș istoric Pizzo Calabro, cunoscut și sub numele de „coasta zeilor”. Locuința, recent renovată, este situată la câțiva pași de centrul orașului și de plajă și se află la doar 20 de kilometri de cel mai apropiat aeroport.

Tombola se va închide atunci când se vor vinde 10.000 de bilete. Biletele sunt puse în vânzare pe www.winhousesinitaly.com și un câștigător generat de computer va fi ales pe 30 septembrie 2021.

În plus, participanții vor primi un link unic care poate fi partajat pe social media - Facebook, Instagram etc și prin e-mail cu contactele lor. Pariorul cu cel mai mare număr de bilete plătite va primi un premiu în bani de 5.000 de lire sterline, aproximativ 5.800 de euro.

Premiul final include taxe, plus două zboruri către Italia cu cazare pentru două nopți pentru semnarea transferului de proprietate, conform presei spaniole - 20min.es. Ce spuneți? Pare tentant?

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Winhousesinitaly (@winhousesinitaly)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Winhousesinitaly (@winhousesinitaly)

Marea Tireniană este un braț al bazinului estic al Mării Mediterane ce se întinde între Peninsula Italică, Sardinia și Sicilia. Aici se găsesc mai multe insule: Stromboli, Lipari, Elba, Salina, Vulcano, Panarea, Filicudi și Alicudi ce aparțin de grupa insulelor Eoliene sau Lipare.

Pizzo este o comună din provincia Vibo Valentia, regiunea Calabria, Italia, cu o populație de 9,263 locuitori și o suprafață de 22.89 km pătrați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel