Nu-ți place să calci hainele? Acoperă masa de călcat cu folie de aluminiu și folosește un truc inteligent
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Nu-ți place să calci hainele? Acoperă masa de călcat cu folie de aluminiu și folosește un truc inteligent. Sursa foto: freepik.com
Nu-ți place să calci hainele? Acoperă masa de călcat cu folie de aluminiu și folosește un truc inteligent. Sursa foto: freepik.com
Nu-ți place să calci? Atunci acest truc inteligent este ceea ce ai nevoie. Cum să faci călcatul de două ori mai rapid și mai ușor?

Cele mai multe gospodine acoperă masa de călcat cu un prosop mare sau o cârpă groasă înainte de a călca. Acest lucru este necesar pentru ca lucrurile să fie mai ușor de călcat și să nu alunec. Dar unele pun folie de aluminiu pe masa de călcat.

Acest truc inteligent face călcarea mult mai ușoară. Îți va lua jumătate din timp, ca de obicei, pentru aceeași cantitate de muncă. Deci care este secretul? Dacă fixezi folia pe suprafața mesei de călcat, aceasta va respinge căldura. Drept urmare, vei călca lucrurile doar pe o parte, iar rezultatul va fi pe ambele. Nu este minunat? În mod surprinzător, acest truc funcționează chiar și cu țesături delicate. 

Adaugă acest produs în mașina de spălat. Blugii nu-și vor pierde culoarea și vor fi ca noi

Pentru a accelera procesul de călcare, veți avea nevoie de o rolă de folie alimentară obișnuită. Scoate husa de pe masa de călcat și acoperă suprafața cu folie.

Pune la loc husa și începe să calci. Folia este un excelent reflector de căldură, astfel încât toate ridurile și cutele de pe haine se vor îndrepta instantaneu din ambele părți!

Elimină toată murdăria din mașina de spălat. Ai nevoie de doua pastile cumpărate din farmacie

De asemenea, cu ajutorul foliei, poți călca și hainele din mătase. Pentru a nu lăsa urme de fier de călcat pe suprafața țesăturilor delicate, așează haina pe masa de călcat și ține fierul de călcat la o distanță de 3-5 cm  în modul de abur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel