NOUL Guvern: Lu'COVID. Mircea Badea: Ce NU ne spune Violeta Alexandru, ministrul Muncii
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea a reacționat după articolul publicat în DC News despre noul Guvern: Lu'COVID.

La putere, în România, este acum Guvernul Lu'COVID Orban. Miniștrii Guvernului Lu'COVID Orban s-au îmbolnăvit unul după altul. Auzim, zi de zi, cum ne zic să purtăm mască, să ne spălăm pe mâini, să ne distanțăm fizic și presupunem că și ei fac la fel și atunci când nu sunt fotografiați.

V-o mai amintiți pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, care încă de acum opt luni se lăuda că se apără de Covid-19 prin toate modurile posibile? Chiar a surprins lumea când a apărut, la o ședință de Guvern, cu vizieră și mască pe vremea când nici măcar masca nu era obligatorie.

”S-a apucat de sudură”, îi scrisese un utilizator pe Facebook la acel moment. Însă, Violeta Alexandru se lăuda cu măsurile ei de protecție și spunea că sunt și pentru ea, dar și pentru cei cu care intră în contact. Realitatea a învins-o. Între timp, s-a infectat cu noul coronavirus. 

Mircea Badea, comentariu

”Da, într-adevăr. Ăștia care ne spun nouă să respectăm măsurile lui pește de parcă măsurile lui pește sunt o mare șmecherie… se îmbolnăvesc. Păi și ei cum s-au îmbolnăvit? Nu respectă măsurile pe care ei le predică? Practic miniștrii nu fac altceva decât să predice: purtați mască. De ce s-au îmbolnăvit? N-au purtat mască?”, a zis Mircea Badea la Antena 3 în emisiunea ”În gura presei”. 

Violeta Alexandru se lăuda că respectă toate măsurile

”Sunt foarte atentă, nu doar la mine, cât și la ceilalți. Nu am de unde să știu care e situația persoanei de la care am cumpărat mâncare sau medicamente. Nu e o cască, e un sistem tip mască. Îmi iau toate măsurile de precauție pentru ca toți cei care intră în contact să se simtă în siguranță cu mine și iau și distanța socială.”, spunea ministrul Muncii despre echipamentul ei de sudor.

Mircea Badea a zis că este normal ca Violeta Alexandru să nu știe care e situația persoanei de la care a cumpărat mâncare sau medicamente din moment ce, în România, nu se testează.

”Normal că nu ai de unde să știi, măi Violeto! Sigur nu ai de unde să știi situația persoanei de la care ai cumpărat mâncare sau medicamente pentru că nu se testează. În România nu se testează decât dacă ai simptome. Omul care livrează mâncare nu va da 300 lei pentru a merge la privat, lună de lună, să se testeze. Normal că nu ai de unde să știi dacă persoana cu care interacționezi pentru că în România nu se testează. Dar cum dracului ai luat cu coronavirus dacă zici că ți-ai luat toate măsurile? Poate pentru că nu sunt atât de eficiente precum spuneți voi”, a zis realizatorul tv. 

”E bine că iei (n.r. - măsurile de protecție), dar văd că iei și coronavirus. Violeta Alexandru ne zice că este un model de respectare a măsurilor de protecție. Așadar cum s-a îmbolnăvit?! Asta nu ne-a explicat”, a încheiat Mircea Badea. 

Lista miniștrilor bolnavi de Covid-19 se mărește

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și ministrul Economiei, Virgil Popescu, au fost, la rândul lor, diagnosticați. Cel mai recent infectat este ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, s-a autoizolat, joi seară, pentru 72 de ore după ce colegul său de Guvern, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost depistat pozitiv la coronavirus.

VEZI ȘI: Avem DEJA un NOU Guvern: Lu'COVID. Iată lista miniștrilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel