Nicoleta Voicu nu a crezut în Covid până nu a simțit pe pielea ei ce înseamnă boala: Puteam să ajung într-un sac!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook Nicoleta Voicu
Foto: Facebook Nicoleta Voicu
Nu a crezut în Covid până când nu a simțit pe pielea ei ce înseamnă boala. Nicoleta Voicu, căci despre ea este vorba, a făcut astăzi un apel către populație.

Nicoleta Voicu nu a crezut, până de curând, în existența noului coronavirus. A fost însă confirmată în urma unui test PCR și, după primele simptome, părerea i s-a schimbat complet. 

Au contat mult și sfaturile date de Elena Merișoreanu, confirmată de asemenea cu Covid-19. Ea a convins-o de pericolul la care a fost expusă. Nicoleta Voicu i-a mulțumit Elenei Merișoreanu în direct, luni, la Antena3.

"Acest virus este foarte parșiv pentru că simptomatologia este asemănătoare virozelor de sezon, cu febră, stare rău generală... Pe parcurs, după trei-patru zile, n-am mai avut miros, gust. Sună banal, dar lucrurile se agravează și nu e de așteptat sau de stat așa cum am stat eu.", a declarat Nicoleta Voicu. 

Întrebată de ce a stat acasă, Nicoleta Voicu a răspuns că "de frica a ceea ce se întâmplă în spitale", menționând ultimele incidente și imagini din unitățile sanitare.

"Mi-a fost frică să nu plec de acolo într-un sac.", a subliniat Nicoleta Voicu, precizând că "e un paradox. Dacă stau acasă sau dacă merg la spital, tot într-un sac aș fi putut să ajung!". 

"N-am crezut în Covid și uitați că umblăm pe stradă fără să știm... Situația este gravă, alarmantă. Populația să creadă în Covid!", a mai spus Nicoleta Voicu la Antena3.

Bilanț coronavirus 18 octombrie 2021. 450 de copii, internați în secții, 41 la ATI

Luni, 18 octombrie, s-a înregistrat un nou record la Terapie Intensivă: sunt 1.764 de persoane internate la ATI. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 10.141 de cazuri noi de COVID-19 și 261 de decese.

Până astăzi, 18 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.467.401 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 5.830 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.  1.245.422 de pacienți au fost declarați vindecați. 

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 10.141 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 145 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 

Până astăzi, 42.042 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 17.10.2021 (10:00) – 18.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 261 decese (134 bărbați și 127 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea și Municipiul București. Un pacient decedat a fost infectat în Austria și raportat de DSP Bihor. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel