Muncitor, electrocutat în camera de hotel
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Autorităţile au demarat luni o anchetă după ce muncitor a murit electrocutat într-o cameră a Hotelului Moldova, în cursul nopţii de duminică spre luni. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi pentru a interveni în cazul unui accident care a avut loc la Hotelul Moldova. 

"În timp ce suda, persoana s-a electrocutat prin curent continuu. În momentul sosirii echipajului medical, era apă pe jos, iar persoana prezenta asistolie şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare. Poarta de intrare era la nivelul hemitoracelui drept anterior. El avea halenă etanolică", a precizat Diana Cimpoeşu. 

Poliţiştii şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi au demarat o anchetă. Bărbatul nu avea echipament de protecţie. 

"Am demarat o anchetă. Vom stabili cu exactitate caracterul accidentului. Colegii noştri s-au deplasat la locul accidentului, de unde au luat primele declaraţii. Aşteptăm rezultatul medico-legal pentru a afla cauzele decesului", a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Iaşi, George Tanasievici, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel