Mircea Băsescu, reacție în scandalul cu armament
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Mircea Băsescu
Mircea Băsescu
În emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3, de miercuri seară, Mihai Gâdea a arătat reacția lui Mircea Băsescu după dezvăluirile din emisiunea de marți seară cu privire la lăzile de armament transportate de firma fratelui lui Traian Băsescu prin Portul Constanța. 

Când i-a fost solicitat punctul de vedere cu privire la dezvăluirile prezentate de Mihai Gâdea, Mircea Băsescu a răspuns: "Am văzut. Ce dracu să fac? O să faceți icter, doamnă, toți de acoloșa. Chiar vă închipuiți că poate umbla cineva cu puști pe aici, prin Constanța, și să nu știe Poliția, să nu știe SRI-ul? Dacă nu vă mușcă pe dvs. credeți că nu sunt câini în țara asta? Nu sunt paznici în țara asta?". 

Întrebat dacă lăzile au ajuns la el la firmă, Mircea Băsescu a răspuns: "Da', căutați, doamnă. Ia uite, na, de ce luați bani acolo? Nu mă-ntrebați pe mine, că, din câte văd voi aflați și de curve, și de aia, și de aia. M-ați făcut că Ice Age este firma mea, că nu știu ce...". Întrebat dacă nu este firma familiei sale, el a răspuns "Nu, drăguță" și i-a indicat reporterei să caute la Registrul Comerțului și să nu-l întrebe pe el a cui e firma, deși aceasta figura pe numele fiicei sale, potrivit Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel