Ministrul Pricopie explică eroarea gramaticală comisă cu o zi înainte
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Ministrul Educației, Remus Pricopie, a afirmat, marți, în cadrul unei declarații de presă susținută la sediul ministerului, că eroarea gramaticală pe care a făcut-o în cursul serii de luni și care a fost îndelung comentată de presă "este regretabilă".

„Sigur că este regretabilă, este la sfârșitul a 14 ore de muncă și, de fapt, ziua de ieri nu s-a terminat după cele 14 ore”, și-a motivat ministrul Remus Pricopie greșeala gramaticală de luni seară, potrivit ampress.ro.

De asemenea, ministrul Educației a precizat că nu există motive pentru ca proba de limba română a Bacalaureatului, susținută de elevi luni, să fie anulată și repetată.

Remus Pricopie a fost sancționat de presă pentru greșelile gramaticale pe care le-a făcut în timp ce vorbea,  luni, în cadrul unei intervenții telefonice la un post de radio, despre scandalul legat de Bacalaureatul de la liceul Dimitrie Bolintineanu din București.

„Nu a existat (AU EXISTAT, n.r.) subiecte pe pagina de internet, a existat decât (DOAR, n.r.) un mesaj care nu a fost postat la 08:34, aşa cum s-a spus iniţial, ci la 09:34”, a afirmat, luni seară, ministrul Educației, Remus Pricopie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel