Ministrul de interne al Australiei, infectat cu Covid-19
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Ministrul de interne al Australiei, Peter Dutton, membru esențial al guvernului, a anunțat că este în spital, fiind depistat pozitiv cu Covid-19.

Ministrul de interne al Australiei, Peter Dutton, membru esențial al guvernului, a anunțat că este în spital, fiind depistat pozitiv cu Covid-19, conform Agerpres.

În guvern, Dutton răspunde de politica foarte restrictivă a Australiei în materie de imigrație și azil.

Nu se cunoaște unde a contractat virusul, dar ministrul a revenit recent din SUA, unde la data de 5 martie a participat la o reuniune a șefilor agențiilor de informații din rețeaua „Five Eyes" (Australia, SUA, Canada, Noua Zeelandă, Marea Britanie), la care a asistat și secretarul american al justiției, William Barr.

Simptomele Covid-19

„În această dimineață m-am trezit cu temperatură și durere în gât", a comunicat el vineri. „Politica autorităților sanitare din Queensland este că oricine este testat pozitiv trebuie să fie spitalizat, iar eu am respectat acest consemn", a adăugat Dutton.

El a precizat că se simte bine, dar faptul că este infectat cu noul coronavirus va ridica problema sănătății persoanelor cu care a venit în contact, mai ales a premierului Scott Morrison.

În SUA, Peter Dutton s-a întâlnit și cu fiica președintelui american Donald Trump, Ivanka, potrivit unei fotografii postate de ambasada australiană care îi arată pe cei doi unul lângă altul.

Australia a confirmat până acum 184 cazuri de contaminare și trei decese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel