Mașina lui Daniel Barbu, atacată cu pietre de protestatarii anti-Roșia Montană. Luneta a fost spartă. Protestatar: Nu s-a aruncat cu pietre, s-a dat cu palmele în lunetă. Vezi cum arată mașina vandalizată - FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Ministrul Culturii Daniel Barbu a participat, joi seară, la evenimentul "Cafeneaua critică", organizat în "Club A". La ieșire, mașina lui Daniel Barbu a fost blocată între protestatarii anti-Roșia Montană, în plin centru al Capitalei.

În urma unui atac cu pietre, luneta mașinii în care se afla Daniel Barbu a fost spartă, informează Realitatea Tv. Ministrul Culturii a ieșit din mașină, după care s-a întors, fiind nevoie de intervenția jandarmilor pentru a calma spiritele. Unul dintre protestatari, Vlad Ioachimescu, a declarat într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv: "Nu s-a aruncat cu pietre în mașina lui Daniel Barbu. I s-a pus un steag pe bord cu «Salvați Roșia Montană», i s-au pus ziare pe parbriz și i s-au lipit mai multe bancnote. Într-adevăr luneta mașinii a fost spartă, dar nu cu pietre. S-a dat doar cu palmele în mașină".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel