Măsură nouă de luptă împotriva Covid - 19 în cea mai mare comună din România
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
S-a luat o măsură nouă de luptă împotriva Covid - 19 în cea mai mare comună din România.

Străzile și trotuarele din Florești, județul Cluj, cea mai mare comună din țară, sunt spălate cu o soluție ce conține dezinfectant pe bază de clor, ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului.


Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a declarat, sâmbătă, că decizia a fost luată de Comitetul Local pentru Situații de Urgență

„Avem o nouă măsură de prevenție în lupta împotriva COVID-19 la Florești, aprobată de Comitetul Local pentru Situații de Urgență. Aceasta prevede ca străzile și trotuarele mai ales, să fie spălate cu o soluție ce conține dezinfectant pe bază de clor. E vorba de domeniul public, de un spațiu pe care îl folosim cu toții. Suntem convinși că menținerea curată și dezinfectarea străzilor și trotuarelor este o măsură care ne va ajuta în această luptă", a spus Șulea.


Acesta a făcut apel la locuitorii Floreștiului să nu se sperie dacă vor simți, începând de sâmbătă, un oarecare miros de clor pe trotuare și pe străzi


„Nu e nevoie să ne panicăm, dar trebuie ca fiecare dintre noi să ținem cont de această pandemie și să respectăm o serie de reguli, mai ales cele privind igiena personală, a mâinilor în special, și să evităm aglomerațiile. Și, la fel de important, este să fim onești, să avem încredere în autorități", a menționat Horia Șulea.


Florești, situată lângă Cluj-Napoca, este cea mai mare comună din România, având peste 40.000 de locuitori, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel