Data actualizării:
Data publicării:

Marnela din Cehia, fenomen culinar pe TikTok. Are cele mai ciudate rețete: ciorbă dreasă cu maioneză, supă cu măsline și ketchup și plăcinte cu ce-o fi

Autor: Liana Ganea | Categorie: Viral
WhatsApp
captură TikTok
captură TikTok

Orez cu lapte și dovleac, mazăre cu castravete proaspăt, ciorbă de măsline... sunt doar câteva din rețetele unicat pe care această tânără mămică le postează pe TikTok, spre deliciul internauților care îi lasă mii de comentarii.

Tânăra cunoscută sub numele de "Marnela din Cehia" este originară din România, dar a decis să se stabilească în Cehia în căutarea unui viitor mai promițător. Marnela se pregătește să devină mamă pentru a treia oară.

Are peste 350.000 de urmăritori pe TikTok pe care i-a adunat într-un timp foarte scurt, și asta pentru că Marnela nu a apărut de foarte multă vreme pe rețelele sociale. Deseori este ironizată de cei care îi urmăresc rețetele și apoi le testează pe cont propriu. Comentariile de după sunt dintre cele mai acide:

"Numai zamă cu măsline nu făceam la copii"

"Dacă luai un bulion mic ieșeai mai ieftin decât cu ketchup!"

"Cine te-a învățat să gătești? Âla mic?"

"De unde le scoți, fată? Cum să combini lapte cu dovleac? Direct... știi tu unde!"

"Hai, înțeleg ciorba cu salam că se mai face și pe la nemți și-n Ardeal la noi, dar ciorbă cu parizer și supă cu cârnați? Paste cu mazăre? Măsline prăjite? Vai de noi și de noi!"

"Da' pizza cu floricele de porumb când faci?"

"Auzi la ea... cartofi cu carne tocată trântite acolo... Poate pentru câini!"

"Tu umpli clătitele cu ou crud și apoi le mănânci? Crezi că se gătește în clătită?" - sunt doa câteva din miile de comentarii pe care gospodina amatoare le primește zilnic, în funcție de ce gătește.

@marnela_din_cehia♬ оригинальный звук - Marnela din Cehia ????????????

În ciuda reacțiilor negative, este printre cele mai urmărite tiktokerițe tocmai pentru faptul că gătește mereu doar cu ce are prin frigider, de multe ori resturi, din care face combinații la care nimeni nu s-ar fi gândit. Culmea, spune că sunt gustoase și că soțul și copiii savurează cu plăcere aproape tot ce gătește.

Unele rețete sunt de-a dreptul... neobișnuite.

@marnela_din_cehia

Pofte de gravidă ????????????????????

♬ оригинальный звук - Marnela din Cehia ????????????

Părerile sunt împărțite

Sunt însă și voci din showbiz care, după ce au încercat să gătească precum Marnela, spun că... totul e literalmente necomestibil.

În timp ce unii consideră rețetele tinerei ca fiind neobișnuite sau chiar necomestibile, alții o laudă pentru că nu irosește mâncarea. Chiar dacă a primit numeroase critici, tânăra a perseverat, continuând să își urmeze drumul și să facă ceea ce crede că este corect.

Rețetele ei au fost încercate chiar și de personalități publice, printre care se numără și Bianca Adam alias Tequila.

Recent, Radu Bucălae a postat pe TikTok un clip în care ironizează stilul de gătit al tinerei care se prezintă drept Marnela din Cehia. În timp ce unii utilizatori au apreciat filmulețul și l-au lăudat pentru simțul umorului, alții au avut reacții negative și l-au criticat. "Face și ea ce poate, cumetre! Nu toți au bani ca tine. Da, unii mai fac ciorbă și cu parizer, bogătanule ce ești!" 

@radubucalae Miaela din România vă prezintă Stricașune la cuptor! #bucalae #gluma #miaeladinromania #miaela #stricașune #fy #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - Radu Bucălae

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel