Data actualizării:
Data publicării:

Bianca Drăgușanu s-a făcut de râs, după o ”manevră pericol public” în trafic. Poliția face investigații - Foto în articol

Autor: Andrei Itu | Categorie: Viral
WhatsApp
foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Starleta Bianca Drăgușanu a reușit "performanța" să încurce traficul, cu o manevră pericol public!

Citește și articolul - Bianca Drăgușanu, testată cu aparatul drug-test în trafic: Am fost oprită pentru că am încălcat niște reguli

Conform imaginilor apărute pe rețelele sociale, Bianca Drăgușanu a intrat cu bolidul său de lux, un Bentley Bentayga, mașină care costă peste 250.000 de euro, pe sensul opus de mers, pe linia de tramvai de pe Strada Lizeanu, în încercarea de a depăși o coloană de autovehicule. Mai mult, vedeta TV a fost apostrofată de unul dintre șoferi, iar de aici până la acuze și jigniri nu a mai fost decât un pas.

”Păi, dacă ești Bianca Drăgușanu te bagi pe contrasens?”

”Ce faci? Unde te bagi așa? Păi, dacă ești Bianca Drăgușanu te bagi pe contrasens? Păi, vezi că ești pe contrasens! Dacă eram tramvai, ce făceai?”, i-a spus șoferul Biancăi Drăgușanu.

Foto

Sursa captură video: Info Trafic București și Ilfov – Facebook

Ce a transmis Brigada Rutieră

Poliția Rutieră a reacționat în această situație, printr-un comunicat, afirmând faptul că vor cerceta cazul și vor lua măsuri dacă va fi necesar.

"În urma apariției în spațiul public a unei filmări, în care se observă faptul că un autovehicul aflat în deplasare ar circula pe sensul opus de mers, facem următoarea precizare: Polițiștii Brigăzii Rutiere fac verificări, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun", a anunțat miercuri seară Brigada Rutieră a Capitalei.

Citește și - "Alo, gramatica, fato!" Bianca Drăgușanu a făcut o gafă în timp ce le-a arătat fanilor ce are în frigider. Fanii i-au sărit în cap pentru o simplă greșeală de exprimare

Totodată, Bianca Drăgușanu a intrat recent în gura internauților după ce a postat un videoclip pe InstaStory. Fosta starletă TV s-a făcut de râs "live" în contextul în care le arăta fanilor ce conține frigiderul său. Bianca Drăgușanu a făcut un dezacord. Iar pentru acest motiv a fost taxată instant de cei mai mulți care i-au atras atenția că nu cunoaște limba română, rămânând în urmă cu regulile de gramatică.

Cuvântul care i-a înfuriat pe internauți

Vedeta a postat videoclipul și a ajuns să fie luată în râs nu din cauza a ceea ce avea în frigider, ci din pricina unui dezacord lingvistic. Bianca Drăgușanu a făcut o greșeală de exprimare în timp ce le povestea fanilor despre secretul siluetei sale. „Am mai păstrat puțină ciocolată de ieri. Era chiar culmea să o mănânc pe toată că asta este secretul, de fapt, nu contează ce mănânci, contează cam cât mănânci”, a declarat Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Dar vedeta ar fi trebuit să spună „Acesta este secretul”. Cel mai probabil, greșeala de limbaj a Biancăi Drăgușanu a fost ignorată de majoritatea.

"Alo, gramatica, fato! Cu cine ai făcut româna?"

"Ăsta este secretul, nu asta este... pfff"

"Vorbim și noi corect?"

Sunt doar câteva dintre criticile pe care și le-a luat vedeta în online. Vezi continuarea articolului aici!

Citește și articolul - Bianca Drăgușanu, săltată de polițiști. Ar fi adus haine din Turcia și le vindea fără să declare veniturile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel