Mama unui senator liberal a lovit o femeie pe trecerea de pietoni
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mama senatorului liberal Cătălin Boboc, a lovit, duminică, în jurul orei 12.40, o femeie, în vârstă de 53 de ani, care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, în cartierul Chercea din orașul Brăila.

Geta Boboc a acroșat-o pe Sandica S., care se întorcea de la cumpărături, cu partea lateră a autoturismului. Femeia a căzut în mijlocul strazii, la un metru de trecerea de pietoni. O farmacistă de la o drogherie din apropierea locului accidentului i-a acordat primul ajutor brăilencei, scrie infobraila.ro.

Echipajul de pe ambulanță a găsit-o pe victimă așezată pe o bancă, prezentând numeroase echimoze și acuzând dureri puternice în zona capului. Aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Judetean. Sandica S. a fost supusă în urmă cu două luni de zile unei intervenții chirurgicale.

Mama liderului PNL Brăila, Cătălin Boboc, a fost supusă testului cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Soțul victimei spune că Geta Boboc nu avea asupra sa permisul de conducere, aceasta spunându-le politistilor că "îl are la birou". Din primele informații, se pare că Boboc circula cu viteză legală în momentul impactului.

Martorii spun că Geta Boboc a intra pe contrasens, în timp ce vorbea la telefon: "A intrat pe contrasens. Șoferița era pe contrasens. Dacă făcea curba trebuia să o facă după linia continuă. Venea și unul din față. Vorbea la telefon, zicea o femeie care a văzut."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel