Kovesi, candidată la şefia DNA. Tiberiu Niţu, adjunctul ei, vrea Parchetul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
tiberiu nitu
tiberiu nitu

Așa cum a declarat zilele trecute, fostul Procuror General, Codruța Kovesi, și-a depus candidatura pentru șefia Direcției Naționale Anticorupție. De asemenea, Tiberiu Nițu, fostul adjunct al lui Kovesi, dorește șefia Parchetului General.

 Fostul procuror general Laura Codruţa Kovesi şi-a depus oficial candidatura pentru conducerea Direcţiei Naţională de Anticorupţie, după ce luni,  în cadrul conferinţei de presă organizate cu ocazia încheierii mandatului de Procuror General, a declarat că nu exclude o posibilă candidatură pentru şefia DNA.

Codruţa Kovesi a fost numită în funcţie în octombrie 2006, pentru un mandat de trei ani, ulterior fiind reînvestită în această funcţie, pentru un alt mandat de trei ani, care expiră marţi, 2 octombrie 2012. Ea nu mai poate fi reînvestită în această funcţie.

Despre Tiberiu Nițu, Lumea Justiției scrie că acesta  a beneficiat de avantajele Legii 42/1990, primind un  certificat de revolutionar, în acest sens obținând un teren de 8. 000 de metri pătrați, în intravilan, în județul Prahova. În timpul Revoluției, Tiberiu Niți s-a aflat la Televiziune unde a primit ordin să tragă spre niște case din Dorobanți, unde li se spusese, lui și camarazilor acestuia că acolo s-ar afla teroriști, scrie luju.ro.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel