Klaus Iohannis, poza zilei la Summit-ul NATO de la Bruxelles
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Klaus Iohannis participă la Summit-ul NATO de la Bruxelles.

El a oferit imaginea zilei. Klaus Iohannis apare în niște poze, care au devenit virale pe Facebook, purtând niște ochelari de soare, înconjurat fiind de cei mai importanți lideri.

(w670)

Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, la Bruxelles, că pentru România este foarte importantă atenţia care va fi acordată zonei Mării Negre, precizând că ţara noastră ar putea obţine o prezenţă sporită a NATO în această regiune.

El a subliniat că pentru România obiectivul principal este consolidarea posturii defensive a NATO.

”Pentru noi înseamnă lucruri foarte concrete. Noi am oferit un centru de comandă foarte important pentru a îmbunătăţi coordonarea activităţii NATO în zona noastră (...) şi pentru noi este evident foarte importantă atenţia pe care vrem să o dăm zonei Mării Negre. (...) Noi credem că vom obţine nu doar o atenţie sporită pentru Marea Neagră, ci şi o prezenţă sporită a NATO pe regiunea Mării Negre, ceea ce pentru noi este foarte important, iar brigada multinaţională va fi mult mai importantă, fiindcă ea va deveni o brigadă cu prezenţă permanentă, deci o brigadă care va constitui un pol important pentru securitatea din zona noastră, din întreaga regiune", a declarat Iohannis, la Summitul NATO de la Bruxelles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel