Iohannis: Asta o să fac de Paște. Vom fi doar noi doi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Președintele Klaus Iohannis a spus ce va face de Paște.

'Eu, personal, voi sărbători Învierea Domnului, acum, duminică şi pot să vă spun ce o să fac eu. O să stau acasă, împreună cu soţia mea, Carmen. Vom fi numai noi doi. Nu vom merge la biserică, nu vom merge să luăm Lumină, nu vom invita pe nimeni la masă, nu vom merge la nimeni la masă. Vom fi acasă, vom urmări Liturghia la televizor, vom aprinde o lumânare în casă şi ne vom ruga. Asta mă aştept, dragi români, să faceţi cu toţii a menționat Iohannis.

'Dacă scăpăm acum din mână această epidemie, vă spun că va putea să fie foarte grav, pentru multă lume! Vă rog să respectați în continuare indicațiile autorităților pentru ca după aceea să ajungem, cât reușim de repede, în faza în care și la noi se poate discuta despre măsuri de relaxare! Vă doresc multă sănătate!' a concluzionat miercuri președintele Klaus Iohannis, într-un nou mesaj adresat românilor, după vizita la Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei. 

Amintim faptul că președintele Iohannis a efectuat miercuri o vizită la Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei (CNCCI).  Centrul a fost activat pe 17 martie, la o zi după decretarea stării de urgenţă pe teritoriul României. CNCCI coordonează toate centrele judeţene aflate în coordonarea prefecţilor şi a inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel