Iohannis a pus punctul pe "i". România, pe ULTIMUL loc în UE. "Îngreunată. Lucrurile stau RĂU"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a vorbit la evenimentul "Reclădim România" despre problemele pe care le are România, dar și despre poziția noastră în Uniunea Europeană. 

"Modelul economic al guvernării sau al guvernărilor PSD din ultimii ani, bazat exclusiv pe consum și fără nicio viziune pe termen lung, a neglijat total așteptările românilor, care au sperat că viața lor se va îmbunătăți semnificativ și durabil. Românii ar fi trebuit să beneficieze deja de infrastructură de transport modernă și europeană, de școli demne de secolul XXI, de spitale performante, de acces la rețeaua de gaze, de securitate energetică, de industrie competitivă și agricultură prosperă, pe măsura potențialului de care dispunem noi în România.

România este pe ultimul loc din Uniunea Europeană la calitatea drumurilor și la jumătatea inferioară în clasamentul eficienței transporturilor. În ceea ce privește digitalizarea, adică vârful de lance al economiei moderne, lucrurile din păcate, stau la fel de rău. Ne situăm pe locul 26 în Uniunea Europeană, iar relația dintre stat și cetățean este continuu îngreunată de absența pe scară largă a serviciilor publice digitale", a declarat Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel