Interviuri care inspiră, by Claudia Ţapardel, cu Corneliu Bodea - Despre principii şi valori în business
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Duminică, 6 iunie, la ora 14:00, o nouă după-amiază inspirațională și motivațională la “Interviuri care Inspiră”. În ediţia de săptămâna aceasta, Claudia Ţapardel îl va avea invitat pe Corneliu Bodea, CEO-ul ADREM şi preşedintele "Centrului Român al Energiei".     

Claudia Ţapardel vă invită duminică, la ora 14.00, pe DC News TV, la o nouă ediţie a emisiunii "Interviuri care inspiră". Va fi o emisiune despre rețeta de succes în domeniul energiei, despre principii şi valori în business, dar şi despre leadership. De asemenea, se va discuta despre păstrarea calmului într-o lume cu nervii la pământ, dar şi despre antreprenoriat făcut cu pasiune şi cu încredere. În plus, tinerii antreprenori vor primi sfaturi esenţiale pentru a reuşi pe viitor. 

"Duminică, ora 14.00 - “Interviuri care Inspiră” cu Corneliu Bodea, CEO-ul ADREM și Președintele “Centrului Român al Energiei”.

Vom discuta despre experiența de viață și de antreprenor a unui om care, împreună cu fratele său, a reușit să construiască în România, în 30 de ani, o afacere de succes în domeniul energiei, având în prezent peste 1500 de angajați și peste 40 de milioane de Euro cifră de afaceri. 

Un om care a făcut antreprenoriat din pasiune și cu pasiune, un om care iubește oamenii și are încredere în oameni. Un om care reușește să-și păstreze calmul în afaceri într-o lume cu nervii la pământ.

Într-un interviu extrem de captivant vom afla care sunt principiile si valorile după care se ghidează în business și în viață omul de afaceri Corneliu Bodea, care sunt cele mai importante lecții de viață primite, dar și care este viziunea acestuia despre Leadership-ul mondial .

Ne va oferi și câteva sugestii pentru tinerii antreprenori și, cu siguranță, vom fi inspirați de filosofia de viață a unui om care a reușit în lumea afacerilor din România, deși nu este deloc atașat de lucrurile materiale. 

Vă aștept așadar, Duminică - ora 14.00 la “Interviuri care inspiră” pe paginile de FB DCNews și DCnews TV, precum și pe pagina de YouTube DCNEWS RO", a scris Claudia Ţapardel pe Facebook. 

Vă invităm, aşadar, duminică, 6 iunie, de la ora 14:00, să urmăriţi emisiunea "Interviuri care inspiră by Claudia Ţapardel" şi să ascultaţi povestea şi sfaturile lui Corneliu Bodea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel