Incendiu puternic la un depozit de mase plastice din Mureș. Locuitorii au primit mesaj Ro-Alert
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Captură video/radiomures.ro
Captură video/radiomures.ro
Un incendiu de proporții cu degajări mari de fum a izbucnit marți, 3 octombrie, în localitatea Ungheni, județul Maramureș. Autorităţile au emis un mesaj RO-Alert.

Pompierii din cadrul Detașamentul Târgu Mureș au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autoscară de lucru și salvare de la înălțimi, precum și o autospecială de descarcerare, în localitatea Ungheni, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul unor deșeuri și mase plastice depozitate pe platforma unei hale.

Pompierii aflați la fața locului acționează pentru răcirea zonei, protejarea împotriva propagării flăcărilor la halele învecinate, precum și pentru localizarea incendiului. Pana în acest moment nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

„Ca urmare a degajărilor mari fum, pentru protecția populației din zona s-a emis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum, pe o suprafață de circa 700 de metri pătrați, pe platforma industrială, în aceste momente echipajele acționând pentru răcirea zonei, protejarea împotriva propagării la halele învecinate, respectiv pentru localizarea incendiului.

Până la acest moment nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, a informat sg. maj. Georgiana Oltean, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, potrivit zi-de-zi.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel