ÎMBULZEALĂ în plină pandemie. Deschiderea mall-ului de la Brașov, ENIGMĂ și CRUCI: "Totuși... unde sunt tigăile? Nicio panglică, nimic?!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim, Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Deschiderea mall-ului de la Brașov, eveniment cu fast pentru unii, dar cu nedumeriri pentru alții. Cum au uitat brașovenii că orașul e tot mai aproape de scenariul roșu. 

Așteptarea a luat sfârșit. Un nou mall s-a deschis astăzi la Brașov, după șapte luni de așteptare din cauza pandemiei de COVID-19, asta pentru că mall-ul trebuia să se deschidă în luna martie. 

Chiar dacă numărul cazurilor de la Brașov este în continuă creștere de luni bune și orașul se apropie cu pași repezi de scenariul roșu, brașovenilor nu le-a păsat și nu au ezitat să se bucure de deschiderea oficială a mall-ului. Și ce-i place mai mult românului decât coada. Brașovenii au arătat astăzi că nu le pasă nici de pandemie, nici de cozile lungi, atât timp cât înăuntru se poate da ceva... gratis. 

Masca, un accesoriu prea josnic pentru a fi purtată într-un mall atât de nou. Cel puțin asta a arătat atitudinea multor tineri ce au intrat în incinta mall-ului. 

Astfel, deși deschiderea oficială era la ora 15:00, sutele de oameni au început să se așeze la coadă încă de la ora 13:00, majoritatea dintre ei fără să țină cont de pandemie sau de regulile sanitare precum distanțare fizică sau masca, un accesoriu prea jos pentru deschiderea unui nou mall de fițe. Unii dintre tineri au arătat că într-un mall atât de nou, este și păcat să stai cu mască, pentru că se strică selfie-ul și și-au dat-o jos imediat ce au trecut de pază și de Jandarmerie. 

Marea nedumerire a brașovenilor!

Mai mult, în marea de oameni entuziastă, în general de vârstă înaintată, s-au regăsit și câțiva oameni total supărați și derutați de situație și de evenimentul cu fast din centrul orașului. 

"Noi stăm ca animalele și ei se înghesuie aici! Asta e pandemie? Dacă vrei să mergi sa te casătorești nu ai voie, dar aici ai voie să stai!", ne-a spus o doamnă, în timp ce-i promitea soțului să facă o poză să le arate și prietenilor de pe Facebook ce i-a fost dat să vadă.

"Aaa, păi ce e aici? Nu se taie nicio panglică, nimic? La ce să stau atunci? La ce au venit ăștia?", a fost dialogul dintre alte două doamne.

"S-a deschis muzeu aici? A, nu! Că dacă era muzeu nu venea nimeni!", "Se dau tigăi? Sau ce se dă gratis?", "Domnișoară, spuneți-mi și mie, dau ăștia ceva mobilă gratis înauntru? Sau tigăi?", ne-au spus alți oameni. 

Și-a făcut cruce în timp ce fotografia îmbulzeala

În marea de oameni în vârstă am mai regăsit un tânăr care, uimit ce se vede, și-a făcut cruce imediat după ce a fotografiat cozile interminabile.  

În decurs de 30 de minute, peste 1300 de persoane au intrat în interiorul mall-ului, iar asta arată chiar ecranele amplasate la intrare, dar de la plecarea noastră cozile se întindeau încă pe străzile laterale ale mall-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel